Dít is de zus van Dave en Donny Roelvink

Een aantal jaar geleden was hij daar plots: Donny Roelvink, het superknappe broertje van Dave Roelvink. Sindsdien is hij niet meer meer uit de spotlights te denken en heeft hij – net als zijn broer Dave – ook hordes fans achter zich aan.

En nu blijkt dat de twee broers nog een familielid hebben: hun oudere halfzus Peggy, de dochter van een eerder huwelijk van hun vader Dries. Mocht je denken: Huh? Die naam heb ik ergens eerder gehoord? Dan kan dat kloppen. Peggy was heel sporadisch te zien in de soap De Roelvinkjes.

Helaas is was hun band niet zo goed als die van Dries en zijn zoons, vertelde hij in 2015 tegen Het Parool: “De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?” Hopelijk gaat het momenteel beter met ze.

Dave en Donny hebben nog een knappe zus. Dit wist je misschien nog niet, maar toch is Peggy Tosch, de oudere (half)zus van de broers.

Weinig in de spotlights

Je hebt Peggy misschien al weleens voorbij zien komen tijdens de afleveringen van De Roelvinkjes. Peggy is de dochter van Dries uit een eerdere relatie en daarmee de halfzus van broertjes Dave en Donny.

Het bericht Dít is de zus van Dave en Donny Roelvink verscheen eerst op Suri.

Powered by WPeMatico